!

Cases / Testimonials

Wij willen u graag laten weten wat we doen. Dat kunnen we natuurlijk zelf zeggen. Maar eigenlijk kunnen onze klanten u dat het beste zelf vertellen.

Eurotuin

Eurotuin Groep - Dirk de Block -

"Ten stelligste aanbevolen."

Wij als Eurotuin waren toe aan wat vernieuwing in onze twee vestigingen toen we onze derde winkel (Ophasselt) openden om het contrast tussen een volledig nieuwe winkel en onze iets oudere vestigingen niet te groot te maken.

Natuurlijk hadden wij met het starten van ons derde tuincentrum al een aardige hap in ons budget gemaakt waardoor vernieuwing wel belangrijk was, maar betaalbaarheid al evengoed.
We waren dus op zoek naar een partner die samen met ons kon meedenken over mogelijkheden en die onze bestaande winkels toch een geheel nieuwe uitstraling kon bezorgen.
Zo kwamen we bij Chris Spapens, ik moet zeggen het resultaat oversteeg de verwachtingen.

Op een erg budgetvriendelijke manier is hij er in geslaagd om onze winkels een volledig nieuwe uitstraling te geven waarbij we er commercieel op vooruit zijn gegaan en zelfs aan plaats hebben gewonnen.

De grootste troef van Chris is volgens mij dat hij niet zomaar uitvoert wat er gevraagd wordt, maar zelf meedenkt naar manieren om het hele gegeven coherent te maken. Chris neemt elke gelegenheid te baat om manieren voor te stellen om de werken vlotter, beter en zelfs goedkoper te laten verlopen.

Wij hebben dan ook niet geaarzeld om hem alle werken die wij nog moesten uitvoeren toe te vertrouwen. Ook in de toekomst zullen wij ongetwijfeld een beroep doen op Chris.

_____________________________________________________________________________

Easyrack

Easyrack - Niek Haesaerts -
"Ruim 20 jaar ervaring, en dat merk je."

EasyRack is leverancier van winkelinrichting. Core business zijn de Tegometall-compatible winkelrekken, maar ook voor andere winkelrekken of stockrekken kan u bij ons terecht.

Naa de levering volgt uiteraard de montage. Niet al onze klanten hebben daar de tijd, zin of mogelijkheden voor. Zij laten dit liever over aan professionals. Niet alleen bouwen zij sneller, zij doen dit volgens de regels van de kunst.

En komen ze al eens een vraagstuk tegen, dan biedt de ruime ervaring die ze hebben wel een antwoord. Zo’n winkelinterieurbouwer is Chris Spapens. Ruim 20 jaar ervaring, en dat merk je.

Binnen zijn opdracht toont hij de extra mogelijkheden die de montageplaats biedt.
Een blauw doek boven de vijverafdeling met paar halve zwanen, en meteen waan je jezelf onderwater, of hij gebruikt whitewash hout in de afwerking, om zo gerecupereerde en nieuwe rekken in dezelfde look&feel te brengen.

Tuincentrum, doe-het-zelf, of welke retail winkel dan ook, met winkelinterieurbouwer Chris Spapens staat uw winkelinrichting zoals u ze gedroomd had,… misschien zelf nog beter!